VILL NI OCKSÅ SILA SNACKET?

När vi lyfter varandra, ger komplimanger och är snälla mot varandra mår vi bättre och får en starkare sammanhållning. Ett snack som exkluderar, sänker personer eller består av sunkiga skämt ger motsatt effekt. En schysst jargong på arbetsplatsen borde därför vara lika självklar som morgonfikan!

Hos Sila Snacket erbjuder vi ett medlemskap för företag som vill bära vår symbol och arbeta ett konkret verktyg för en inkluderande jargong. Medlemskapet innebär tillgång till alla Sila Snackets material och vår grafiska profil. Materialen är lättsamma, roliga och tankeväckande så att ni enkelt kan hålla presentationer och workshops om jargong och civilkurage i företaget. Helt på egen hand. Som medlemmar kan ni också trycka upp roliga men effektfulla affischer, vepor och broschyrer för andra att se. Och symbolen blir en tydlig signal till era anställda, samarbetspartners, kunder och omvärld att ni arbetar för att alla ska kunna trivas och känna sig trygga på era arbetsplatser.

Image
Image

LOGOTYP, VISUELL IDENTITET & GRAFISKT MATERIAL

Image
WORKSHOPKIT, PRESENTATIONER, CASES & MÄTVERKTYG
Image
NÄTVERK, MEDLEMSEVENT, NYHETSBREV & UTBILDNINGAR
Image
SÅ FUNGERAR DET

Medlemskapet innebär en årlig avgift baserad på företagets storlek eller omsättning. Avgiften betalas årsvis och ger tillgång till Sila Snackets nuvarande och framtida material och kan arbeta med dessa på alla företagets arbetsplatser. Medlemskapet riktar sig till alla branscher och företag och fungerar även bra hos skolor och idrottsföreningar.

Som medlemmar blir ni del av ett nätverk som arbetar för att främja inkluderande jargong. Medlemsföretag stödjer Sila Snackets verksamhet och utvecklingen av nya material och metoder som kommer att kunna användas av er själva och många, många andra. Det gör det också möjligt för oss att gå ner i pris för skolor och ideella organisationer så att vi kan finnas även där. Varje medlemsföretag är på så vis med att bidra till förändring i både bransch och samhälle. Och det är något vi tycker varje medlemsföretag ska känna sig riktigt, riktigt stolta över!

Image

För oss är det viktigt att Sila Snackets symbol har samma innebörd oavsett vem som bär den, vare sig det är en gruvarbetare i Kiruna, en maskinist på ett sågverk i Skinnskatteberg, en grundskolelärare i Stockholm eller en IT-konsult i Malmö.

Sila Snacket erbjuder därför en certifiering och är vårt sätt att bevara symbolens integritet och budskap som vi värnar så starkt om. Certifieringen är en milstolpe för medlemmars arbete med Sila Snacket och säkerställer att företaget och aktivt arbetar med vår symbol, metoder och främjar en inkluderande jargong genom att utbilda personal, följa upp händelser och ta frågan på allvar. Hos ett certifierat företag ska du kunna känna dig trygg i att säga ifrån, be om ursäkt eller påtala jargongen och samtidigt mötas av stöttning, glada blickar eller skratt.

Image

BLI MEDLEMMAR NI OCKSÅ!

Sila Snackets symbol och arbete får större effekt, ju fler medlemmar vi är. Det blir enklare att diskutera jargong, säga ifrån och be om ursäkt på flera arbetsplatser runt om i landet eftersom varje medlemsföretag valt att samverka under samma budskap. Därför uppmuntrar vi er att också bjuda med era samarbetspartners, kunder och till och med konkurrenter till Sila Snacket. För när andra motverkar exkluderande jargong, sunkig attityd eller oönskade beteenden så gynnar det även er!

Tycker ni att Sila Snacket låter som en schysst grej för ert företag? Då ska självklart ni också bli medlemmar! Vi skulle vara stolta att ha med er. Riktigt stolta, faktiskt!

Det är enkelt att komma igång. För att gå med, skicka in er företagsansökan till oss genom att ladda ner och fylla i blanketten och sedan skicka den till hej@silasnacket.se. Om ni har frågor, funderingar eller önskar boka ett möte för att få mer information om medlemskapet, är ni välkomna att kontakta oss.

Image
Image
Image
Image
Image